tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

Kıvanç Kasabalı (d. 24 Şubat 1975) Oyuncu, Sunucu

Kıvanç Kasabalı İstanbul’da doğdu, 2002 yılında Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Mesleki kariyerine 1994 yılında Gaye Sökmen Ajans’a bağlı olarak başladı. Modellik kariyeri süresince yerli ve yabancı pek çok markanın tanıtımında yer aldı.  1999 yılında başladığı oyunculuk kariyeri süresince; “Yaprak Dökümü”, “Samanyolu, “Küçük Kadınlar”, “Merhamet”, “Ağlatan Dans”, “Analar ve Anneler”, “Bodrum Masalı”, “Siyah Beyaz Aşk” ve “Yasak Elma” dizilerinde ve 2018 yılında bağımsız kısa film olan “Aries”te rol aldı.

Kıvanç Kasabalı, son olarak TRT Belgesel’de yayımlanan “Şehirden Uzakta” adlı programın sunuculuğunu yapmaya devam etmektedir. 

Filmografi
Şehirden Uzakta (Belgesel 2020-2021)
Aries (Kısa Film 2018)
Yasak Elma (TV Dizisi 2018)
Siyah Beyaz Aşk (TV Dizisi 2017)
Bodrum Masalı (TV Dizisi 2016)
Analar ve Anneler (TV Dizisi 2015)
Ağlatan Dans (TV Dizisi 2014)
Merhamet (TV Dizisi 2013)
Küçük Kadınlar (TV Dizisi 2010)
Samanyolu (TV Dizisi 2009)
Yaprak Dökümü (TV Dizisi 2008)
Kanlı Düğün (TV Dizisi 2005)
Ayrılsak da Beraberiz (TV Dizisi 1999)