tr / en

ÖZGEÇMİŞ

DOWNLOAD CV

Sarp Can Köroğlu (d. 14 Temmuz 1990) Oyuncu

Sarp Can Köroğlu İstanbul Şişli'de doğdu. 

Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji bölümünü kazanmasının ardından, “Elde Var Hayat”, “Adını Feriha Koydum”, “Kurt Seyit ve Şura”, “Güneşin Kızları”, “Paramparça”, “Yasak Elma”, Bay Yanlış” gibi birçok dizi projesinde yer aldı. 

2017 yılında “Damat Takımı” sinema filminde yer almıştır.

Sarp Can Köroğlu son olarak, “Sen Çal Kapımı” dizisinde “Deniz” karakterini canlandırmaktadır.

 

Filmografi
Sen Çal Kapımı (TV Dizisi 2021)
Bay Yanlış (TV Dizisi 2020)
Yasak Elma (TV Dizisi 2018-2019)
Damat Takımı (Film 2017)
Paramparça (TV Dizisi 2016 - 2017)
Güneşin Kızları (TV Dizisi 2015 - 2016)
Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi 2014)
Adını Feriha Koydum (TV Dizisi 2011)
Elde Var Hayat (TV Dizisi 2010)